Over Ons


Keukenliefde

Onze liefde voor koken is er met de paplepel ingegoten. Onze oma's konden geweldig koken, onze moeders kunnen geweldig koken. Als kind vond ik het geweldig om te helpen in de keuken: snijden, cake bakken en sla maken. Zelfs het tafel dekken vond ik leuk. Vanaf dat moment ontstond de liefde voor koken. 

Voor ons is de keuken niet alleen een plek om te koken maar ook een plek om te leven, te praten en avondjes wijn te drinken met vrienden. Gezellig samen in de keuken, kletsen over alledaagse dingen. Verhalen komen tot leven in de keuken!

Over Keukenlieveling.nl

Wat begon bij het snijden van groentes en het bakken van cake is uitgegroeid tot een geweldige passie en liefde voor koken. De liefde voor koken verrijkt ons leven. Onze passie en liefde voor koken willen wij graag met jou delen op Keukenlieveling.nl

Iedere dag zijn wij opzoek naar leuke en nieuwe accessoires voor jouw keuken en voor jou als keukenliefhebber zodat jij jouw liefde voor koken kunt uitten.

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Op deze manier kunnen wij besparen op opslag-, transport en verpakkingskosten. Zo kunnen wij jou de producten voor een eerlijke prijs aanbieden.

De verzendkosten worden door ons betaald, zodat je altijd kunt bestellen met gratis verzending.

Neem gerust een kijkje op onze webshop en wij hopen je snel in onze Keukenlieveling familie te verwelkomen.